МОДИФІКОВАНІ ЕРМІТОВІ СПЛАЙНИ - Квєтний, Р. Н.; Дементьєв, В. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано модифіковані тригонометричні ермітові сплайни, які дозволяють отримати точніший результат інтерполювання в порівнянні з існуючими методами для квазіперіодичних функцій та функцій вібраційного резонансу. Визначено основні галузі застосування розробленого методу інтерполяції. Для перевірки адекватності розроблених сплайнів автори навели порівняльну таблицю відхилень інтерпольованих тестових функцій, використовуючи розроблений та відомі методи сплайн інтерполяції.