МЕТОДИКА РОЗРАХУНКУ КРИТЕРІЇВ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ЕЛЕКТРОННИХ МАТЕРІАЛІВ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕЧІТКИХ МНОЖИН - Боцула, М. П.; Мітюшкін, Ю. І.; Моргун, І. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано методику розрахунку значень критеріїв оцінки якості електронних матеріалів із використанням нечітких множин, яка дозволяє отримати комплексну оцінку за даними експертної вибірки. Відповідне програмне забезпечення розроблено і апробовано за даними експертної вибірки Центра дистанційної освіти Вінницького національного технічного університету.