МЕТОДИКА АПАРАТНО-ПРОГРАМНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ ОДНОНЕЙРОННОГО НЕЙРОМЕРЕЖЕВОГО ПІД-РЕГУЛЯТОРА НА FPGA - Кравець, П. І.; Жеребко, В. А.; Шимкович, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано методику апаратно-програмної реалізації нейромережевого ПІД-регулятора на FPGA-кристалі. Наведено покроковий алгоритм синтезу такого регулятора. Моделювання виконано в середовищі MATLAB та засобами Xilinx System Generator. Розглянуто конкретний приклад синтезу системи управління з використанням однонейронного ПІД-регулятора. Виконані розрахунки що до оптимальності розрядної сітки даних, що забезпечують правильність функціонування ПІД-регулятора.