ОПТИМІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ ПРИ НЕВИЗНАЧЕНОСТЯХ - Боровська, Т. М.; Дерман, Г. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Вибрана, обґрунтована і реалізована у вигляді комплексу програм система оптимального управління процесами розвитку виробничих систем при невизначеностях зовнішнього і внутрішнього середовища. Елемент новизни – періодичні корекції стратегії розвитку.