ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ ДЛЯ ПРОЦЕСУ КОНТРОЛЮ ПЕРЕВЕЗЕННЯ РІДКОГО ЧАВУНУ - Ємельянова, Н. Ю.; Паеранд, Ю. Е. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Обґрунтовано актуальність розробки нової інформаційної технології для процесу контролю перевезення рідкого чавуну. Запропоновано нову інформаційну технологію підтримки прийняття рішень для даного процесу. Описано розміщення і функціонування інструментального засобу інформаційної технології в інформаційній системі контролю перевезення рідкого чавуну.