АВТОМАТИЗОВАНИЙ СИНТЕЗ ПРИСТРОЇВ ШВИДКОГО ПЕРЕТВОРЕННЯ ФУР’Є З ГРАФІЧНОГО РІВНЯ - Мельник, А. О.; Яковлєва, І. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано проектування пристроїв швидкого перетворення Фур’є за методом проектування алгоритмічних операційних пристроїв з графічного подання виконуваних алгоритмів. Виконано їх автоматичний синтез для різної кількості вхідних даних різної розрядності та проведено їх порівняльну оцінку.