Вибір базової медичної технології для систем телемоніторингу - Власюк, А. І.; Яремко, С. А.; Власюк, Б. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз базових медичних технологій автоматизованих віртуальних систем діагностики стану функціонально-енергетичної системи організму людини. Визначені оптимальні базові медичні технології для систем телемоніторингу.