МЕТОД ПАРАМЕТРИЧНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ МОДЕЛІ ОПТИМАЛЬНОГО СТРУМУ ЕЛЕКТРОМОБІЛЯ - Мокін, О. Б.; Мокін, Б. І.; Фолюшняк, О. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено метод параметричної ідентифікації моделі струму якоря приводного електродвигуна, отриманої в результаті розв’язання задачі оптимізації руху електромобіля по горизонтальному прямолінійному відрізку дороги за критерієм мінімуму витрат енергії акумуляторної батареї під час руху за будь-яким законом зміни швидкості руху електромобіля.