КОНТРОЛЬ ТА ПОКРАЩЕННЯ НАВАНТАЖУВАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ ТРАНСФОРМАТОРА - Рубаненко, О. Є.; Казьмирук, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз причин пошкоджень системи охолодження трансформаторів 110—750 кВ та їх впливів на навантажувальну здатність. Запропоновано метод оперативного діагностування стану системи охолодження в умовах неповноти вихідних даних.