ТЕОРЕТИЧНЕ ТА ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ РОБОТИ БАГАТОГЕНЕРАТОРНОЇ СУДНОВОЇ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИЧНОЇ СИСТЕМИ - Савенко, О. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проблему виникнення обмінних коливань потужності в електроенергетичних установках суден. Проведено експеримент та доведено адекватність розробленої математичної моделі паралельної роботи дизель-генераторів.