МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ПРИСТРОЮ КЕРУВАННЯ ТРАНСФОРМАТОРОМ ПОПЕРЕЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ НАПРУГИ - Левицький, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто один спосіб побудови математичної моделі пристрою керування трансформатором поперечного регулювання для системи поздовжньо-поперечного регулювання напруги з використанням елементів нечітких множин.