ЕНЕРГЕТИЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ УТИЛІЗАЦІЇ ТЕПЛОТИ ВІДХІДНИХ ГАЗІВ - Чепурний, М. М.; Димніч, І. М.; Куцак, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведена методика оцінки ефективності застосування утилізації теплоти відхідних газів в котельнях. Проаналізовано ефективність роботи парових і водогрійних котлів за цих умов.