НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ТЕХНОПАРКІВ В УКРАЇНІ - Романець, І. В.; Мороз, О. О.; Захаренкова, І. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проблеми забезпечення діяльності технопарків в Україні. Завданням статті є узагальнення нормативно-правового та організаційно-методичного забезпечення створення та функціонування технопарків; оцінка їх бюджетної ефективності та соціально-економічних наслідків в умовах чинного законодавства. Результатами дослідження є узагальнення преференцій технопарків в Україні, визначення недоліків та формування пропозицій щодо його удосконалення.