ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПОСЛУГ ВАТ«УКРТЕЛЕКОМ» - Адлер, О. О.; Охріменко, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
На базі оцінки рівня конкурентоспроможності досліджено та визначено економічний ефект від впровадження нового виду послуг у сфері телекомунікацій на прикладі ВАТ «Укртелеком»