ОЦІНЮВАННЯ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ ДИНАМІЧНИХ ВИМІРЮВАНЬ - Васілевський, О. М (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичну модель для оцінювання непевності динамічних вимірювань з врахуванням непевності відновлення вхідного динамічного сигналу на основі даних про частотну характеристику використовуваного засобу вимірювальної техніки і спектральну функцію вхідного сигналу.