ТЕСТОВИЙ ДИСТАНЦІЙНИЙ КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ З УРАХУВАННЯМ САМООЦІНКИ ВПЕВНЕНОСТІ - Штовба, С. Д.; Панкевич, О. Д.; Філінюк, М. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз методів комп’ютерного тестування студентів для дистанційної системи навчання. Запропонована нова система тестування студентів з урахуванням самооцінки рівня впевненості. Визначені подальші напрямки розвитку нової системи тестування.