ОСОБИСТІСНО ЗОРІЄНТОВАНА ОСВІТА: РІЗНОМАНІТНІСТЬ ПАРАДИГМ - Фасоля, А. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Охарактеризовано існуючі парадигми особистісно зорієнтованої освіти. Розкрито сутність, зазначено ознаки, принципи, функції культурологічної парадигми, її відповідність вимогам часу.