НЕПЕРЕРВНА ОСВІТА ЯК ЗАСІБ ПРОФЕСІЙНОГО СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ ФАХІВЦЯ В УМОВАХ ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО СУСПІЛЬСТВА - Солдатенко, М. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано окремі аспекти педагогічної освіти в період її реформування. Зміни, які відбуваються в суспільстві сьогодні, впливають на вирішення проблеми удосконалення професійної підготовки. Важливою складовою цього процесу є неперервність освіти та вміння самостійно здобувати нові знання.