ДІАЛОГІЧНЕ МОВЛЕННЯ — ОСНОВНИЙ ВИД МОВЛЕННЄВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРИ ВИВЧЕННІ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЯК ІНОЗЕМНОЇ - Солодар, Л. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Показано важливість діалогічного мовлення у вивченні української мови як іноземної. Охарактеризовано типи діалогів, методичні підходи до їх навчання, рівні формування діалогічних умінь і навичок, виділено перешкоди в оволодінні студентами діалогу і шляхи їх подолання.