ВИМІРЮВАННЯ ОЦІНОК ПЕРІОДОГРАМ ІНТЕРФЕРЕНЦІЙНИХ СИГНАЛІВ - Прокопов, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано модифікацію алгоритму організації обчислень результатів вимірювання оцінок періодограм інтерференційних сигналів з підвищенням роздільної здатності, який зменшує в P разів час обчислення, де Р приймає значення від 10 до 50.