ПАРАЛЕЛЬНО-ІЄРАРХІЧНЕ ПЕРЕТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ СЕРЕДОВИЩ НА ОСНОВІ ГЕТЕРОГЕННОЇ КЛАСТЕРНОЇ СИСТЕМИ - Яровий, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
На основі проведених досліджень здійснено аналіз методологічних і прикладних аспектів реалізації паралельно-ієрархічного перетворення інформаційних середовищ на основі гетерогенної кластерної системи. Наведено попередні результати розробки кластерного обчислювального комплексу для виконання паралельно-ієрархічного перетворення інформаційних середовищ, зокрема зображень, а також перспективи подальшої розробки моделей інтелектуальних паралельно-ієрархічних та ієрарх-ієрархічних нейроподібних систем.