АДАПТИВНЕ ПОДАННЯ ПАРАМЕТРІВ У КОДОВИХ КНИГАХ ДЛЯ УЩІЛЬНЕННЯ МОВЛЕННЄВИХ СИГНАЛІВ - Ткаченко, О. М.; Козлов, С. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод адаптивного подання параметрів у кодових книгах, який відноситься до методів роздільного квантування для ущільнення мовленнєвих сигналів. Проведено експериментальне дослідження запропонованого методу.