МОДЕЛЮВАННЯ ФЕРОРЕЗОНАНСНИХ ПРОЦЕСІВ У РОЗПОДІЛЬНИХ МЕРЕЖАХ ПІДПРИЄМСТВ МЕТАЛУРГІЙНОГО КОМПЛЕКСУ - Саєнко, Ю. Л.; Попов, А. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено результати досліджень явища ферорезонансу на основі комп’ютерного моделювання. Визначено межі існування ферорезонансу. Оцінено ефективність засобів боротьби з ферорезонансом.