ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВЕНТИЛЬНОГО ДВИГУНА НА МЕРЕЖУ ЖИВЛЕННЯ - Бараненко, Т. К.; Саравас, В. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено результати експериментальних досліджень системи вентильного двигуна, використовуваного як сервопривід на металообробному верстаті. Виконано аналіз електромагнітної сумісності даного типу привода з мережею живлення.