БАГАТОРІВНЕВЕ КОРОТКОСТРОКОВЕ ПРОГНОЗУВАННЯ СУМАРНОГО ЕЛЕКТРИЧНОГО НАВАНТАЖЕННЯ ЕНЕРГOОБ'ЄДНАННЯ - Черненко, П. А.; Мартинюк, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено короткий опис методики багаторівневого багатофакторного короткострокового прогнозування сумарного електричного навантаження (СЕН) енергооб’єднання. Детально розглянуто алгоритм розв’язання цієї задачі з використанням наявної в енергооб’єднанні України інформації про фактори, що впливають на значення СЕН.