ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ ВИКОРИСТАННЯ БІОМАСИ ЯК ДЖЕРЕЛА ЕНЕРГІЇ - Ткаченко, С. Й.; Боднар, Л. А.; Юзюк, А. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто методи використання біомаси з метою виробництва теплової енергії. Розглянуто перспективні конструкції газогенераторних установок, а також способи очищення генераторного газу від домішок.