ГРАНИЧНО ДОПУСТИМІ ЗНАЧЕННЯ НАПРУГ ДОТИКУ ТА СТРУМІВ ПРОМИСЛОВОЇ ЧАСТОТИ - Бондаренко, Є. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано методика нормування величини напруги дотику, струму, що протікає через тіло людини в аварійному режимі роботи електрообладнання змінного струму промислової частоти та часу дії струму в залежності від енергії, яка поглинається тілом людини.