ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ СТАЛОГО РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ РЕГІОНУ (НА ПРИКЛАДІ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ) - Салтан, М. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено SWOT-аналіз Вінницької області, сформовано стратегічні напрями розвитку економіки до 2020 року та напрями їх реалізації, визначено очікувані результати реалізації стратегії.