ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ БЕТОНУ, ВИГОТОВЛЕНОГО З ТЕРМОСИЛОВИМ ВПЛИВОМ З ВИКОРИСТАННЯМ ХІМІЧНИХ ДОБАВОК - Гарнага, В. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено основні фізико-механічні властивості бетону, виготовленого з термосиловим впливом з використанням хімічних добавок. Проведено дослідження мікроструктури бетону, виготовленого термосиловим способом із застосуванням хімічних добавок, на електронному мікроскопі.