ПІДХОДИ ДО АВТОМАТИЗОВАНОГО УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ - Швед, С. М.; Ельперін, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено основні якісні характеристики борошна та параметри технологічних процесів, які впливають на якість готового виробу. Розглянуто необхідність прогнозування результатів виконання основних технологічних операцій. Запропоновано підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів.