СИНТЕЗ І ДОСЛІДЖЕННЯ РЕГУЛЯТОРОМ ДЛЯ ПІДТИМКИ ЗАДАНОГО ТЕМПЕРАТУРНОГО РЕЖИМУ СКЛОВАРНОЇ ПЕЧІ - Цапар, В. С.; Жученко, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено дослідження робастної системи керування температурним режимом скловарної печі. Синтезовано -регулятор для підтримки заданого температурного режиму скловарної печі.