МЕТОД ПРОЕКТУВАННЯ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Лепко, Г. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано процес педагогічного проектування в навчальній діяльності, розкрито вимоги до викладача як суб’єкта проектування, подано загальну характеристику власного досвіду роботи з проектами на заняттях з української мови як іноземної.