ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ВИКЛАДАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЯК ІНОЗЕМНОЇ У ТЕХНІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ - Корженко, В. Я.; Опанасюк, М. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто особливості використання інноваційних технологій у викладанні української мови студентам-іноземцям, досліджено взаємодію інноваційних технологій з традиційними формами та методами викладання дисципліни.