ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ В УНІВЕРСИТЕТІ З УРАХУВАННЯМ СИНЕРГЕТИЧНОГО ЕФЕКТУ ВЗАЄМОДІЇ ЙОГО СКЛАДОВИХ - Мокін, Б. І.; Писклярова, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Побудовано узагальнені математичні моделі академічних груп, кафедр, органів управління факультетів, інститутів і університету в цілому, а також розкрито структуру їх синергетичної взаємодії.