МЕТОД ІДЕНТИФІКАЦІЇ ПАРАМЕТРІВ МОДЕЛІ ІНТЕНСИВНОСТІ РУХУ АВТОМОБІЛІВ БІЛЯ СУПЕРМАРКЕТА ЯК ЦЕНТРА ТЯЖІННЯ АВТОТРАНСПОРТУ МІСТА - Мокін, В. Б.; Сторчак, В. Г.; Гавенко, О. В.; Медведєв, І. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод моделювання та модель інтенсивності руху транспортних потоків біля супермаркетів як центрів тяжіння автотранспорту міста. Запропонований метод дає змогу передбачити та оцінити додаткове транспортне навантаження, яке виникає через роботу супермаркетів. Проведено серію спостережень, які підтвердили працездатність запропонованого методу.