МОРФОМЕТРИЧНА КЛАСИФІКАЦІЯ ГРАФІКІВ ЕЛЕКТРИЧНОГО НАВАНТАЖЕННЯ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ - Коменда, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропонований метод класифікації графіків електричного навантаження (ГЕН) на основі морфометричного підходу допомагає вирівнювати навантаження для різних груп споживачів. На основі розробленого методу здійснено класифікацію ГЕН галузей промисловості Волинського регіону.