МОДЕЛЬ УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОЮ, ЕКОНОМІЧНОЮ, ПРАВОВОЮ ІНФОРМАЦІЙНОЮ БЕЗПЕКОЮ АГРАРНОГО СЕКТОРА УКРАЇНИ - Лисогор, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропонована і реалізована дворівнева математична модель управління соціальною, економічною, правовою інформаційною безпекою (УСЕПІБ) аграрного сектора України, де верхній рівень формує структурні одиниці бажаної поведінки сектора, нижній — реалізує задоволення біологічних потреб людини.