МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ КОЕФІЦІЄНТІВ СПІВВІДНОШЕНЬ ПОСАДОВИХ ОКЛАДІВ НАУКОВЦІВ У БУДІВЕЛЬНІЙ ГАЛУЗІ - Івлєв, С. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проблеми формування посадових окладів науковців будівельної галузі. Доведено, що чинні коефіцієнти співвідношень посадових окладів не відповідають міжпосадовій залежності. Запропоновано модель формування цих коефіцієнтів та визначено потенційний їх рівень, що дозволяє встановити посадові оклади в залежності від кваліфікаційно-професійного досвіду.