ОСОБЛИВОСТІ ЕКСПРЕС-ДІАГНОСТИКИ КРИЗОВОГО ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВА ЗА ДОПОМОГОЮ ІНТЕГРАЛЬНИХ ПОКАЗНИКІВ ВІРОГІДНОСТІ БАНКРУТСТВА - Ященко, О. Р.; Заболотний, С. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано фінансовий стан підприємства на основі інтегральних показників вірогідності банкрутства. Визначено основні заходи що до уникнення настання кризового стану.