ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Мокін, Б. І.; Желюк, Н. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Здійснено аналіз теоретичних та методичних засад фінансового забезпечення системи вищої освіти України та сформульовано подальші напрямки розвитку. Виявлено основні закономірності і протиріччя, що характеризують особливості розподілу фінансових ресурсів між перспективними напрямками функціонування вищих навчальних закладів.