ЗНАЧЕННЯ СОЦІОЛОГІЇ ЯК НАУКИ ТА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ В СУЧАСНОМУ УКРАЇНСЬКОМУ СУСПІЛЬСТВІ - Слободянюк, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розкрито значення розвитку та застосування соціологічного знання в сучасному українському суспільстві та необхідність викладання соціології, як навчальної дисципліни у всіх навчальних закладах ІІ–ІV рівня акредитації України.