ПРО РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ КОМБІНАТОРНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - Тимофієва, Н. К. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Показано, що ситуація невизначеності в комбінаторній оптимізації виникає не лише внаслідок нечіткої або неповної вхідної та поточної інформації, а і внаслідок особливої структури множини комбінаторних конфігурацій, які є аргументом цільової функції, та способу її моделювання. Запропоновано деякі підходи до розв’язання задач комбінаторної оптимізації в умовах невизначеності.