МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ПРОГНОЗУ РІВНЯ КВАЛІФІКАЦІЇ, ЯКУ ОТРИМАЄ КОЖНИЙ СТУДЕНТ В РЕЗУЛЬТАТІ ОСВОЄННЯ РОБІТНИЧОЇ ПРОФЕСІЇ (ЧАСТИНА 2: ПОБУДОВА НЕЧІТКОЇ БАЗИ ЗНАНЬ ТА ЇЇ АЛГОРИТМІЗАЦІЯ) - Мокін, О. Б.; Мензул, О. М.; Мізерний, В. М.; Мокін, Б. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Для прогнозу рівня кваліфікації, яку отримає кожний студент в результаті освоєння робітничої професії, запропоновано математичну модель у вигляді нечіткої бази знань, побудованої з використанням теорії лінгвістичної змінної, — у цій статті, яка є другою із запланованих трьох, здійснено синтез нечіткої бази знань для умов, визначених у першій статті, та сконструйовано алгоритми процесу застосування цієї бази знань при розв’язанні поставленої задачі.