ЗАСІБ ВХІДНОГО КОНТРОЛЮ МОЛЕКУЛЯРНОЇ СТРУКТУРИ НЕКРИСТАЛІЧНИХ НАПІВПРОВІДНИКІВ - Осадчук, О. В.; Барабан, С. В.; Криночкін, Р. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано апаратно-програмну реалізацію засобу вхідного контролю молекулярної структури некристалічних напівпровідників на основі частотних вимірювальних перетворювачів. Проведено аналіз основних метрологічних характеристик розробленого засобу вхідного контролю.