СВІТЛОВОДНИЙ ВИМІРЮВАЧ ВОЛОГОСТІ ГАЗУ - Білинський, Й. Й.; Іоніна, К. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розроблено математичну модель і створено діючий макет світловодного вимірювального перетворювача на основі конденсаційного методу, який забезпечує підвищення точності вимірювання вологості, запропоновано його конструкцію.