ГАРАНТОВАНА ОЦІНКА ІДЕНТИФІКАЦІЇ І УПРАВЛІННЯ ЕЛЕКТРИЧНИХ НАВАНТАЖЕНЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - Лисогор, В. М.; Рубаненко, О. О.; Єленіч, М. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано і розроблено нову прикладну математичну модель отримання гарантованих оцінок ідентифікації та управління електричних навантажень сільськогосподарських підприємств, що функціонують в умовах наявності структурних та параметричних невизначеностей.