ПРОБІТ-АНАЛІЗ РИЗИКУ ЕЛЕКТРОТРАВМАТИЗМУ - Бондаренко, Є. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано метод кількісної оцінювання ризику ураження електричною енергією, який базується на основі пробіт-аналізу, що дає можливість удосконалити систему захисту людини в електроустановках.