АНАЛІЗ СИНЕРГЕТИЧНИХ ЯВИЩ ЕКОНОМІЧНОЇ СИСТЕМИ ТА ЇХ РОЛЬ У СТІЙКОСТІ ЇЇ РОЗВИТКУ - Усов, А. В.; Гончаренко, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проведено аналіз синергетичного впливу на стійкий розвиток підприємства. Запропоновано модель управління економічною системою для збереження стійкості її розвитку.