МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ СТРАТЕГІЧНИМ Й ІННОВАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ ВУГІЛЬНОЇ ГАЛУЗІ - Драчук, Ю. З.; Рассуждай, Л. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто функції управління розвитком галузі, основні засади її інноваційної політики та концептуальні положення щодо формування стратегії науково-технічного та інноваційного розвитку вітчизняної вугільної промисловості. Акцентовано увагу на врахуванні нагальної потреби в реформуванні відносин власності з метою залучення приватного (колективного) капіталу в діяльність якомога більшої кількості суб’єктів вугільної галузі.