СТРУКТУРИ МОДЕЛЕЙ, ПРИДАТНИХ ДЛЯ УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ НАДХОДЖЕННЯ ДО УНІВЕРСИТЕТУ КОШТІВ ЗА НАДАННЯ ПЛАТНИХ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ ВІТЧИЗНЯНИМ СТУДЕНТАМ, ЩО НАВЧАЮТЬСЯ ЗА КОНТРАКТОМ - Мокіна, Ю. В.; Гончарук, Н. С.; Мокін, Б. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Визначено структури моделей процесу надходження до університету коштів за надання платних освітніх послуг вітчизняним студентам, що навчаються за контрактом, які придатні для управління цим процесом, оскільки у них використані такі змінні, на які можна здійснювати вплив.